Donnerstag, 4. Juni 2015

سندوتش الجمبري

اقدم لكم اليوم نوع من انواع السندوتشات اللذيذة جدا وهو سندوتش الجمبرى المقلى مع صوص التارتار طبعا غنى عن التعريف نوع من انواع سندوتشات الجمبرى بس مقلى مقدم مع صوص التارتار وهو الصوص المصاحب للسمك والجمبرى المقلى ويقدم مع الخس او الطماطم ام كلاهما او بدون اخضروات يقدم بالصوص فقط


المكونات

1/2 كيلو جمبرى منظف من القشر ومفتوح من الظهر ومغسول

3 ملاعق عصير ليمون

ملح وفلفل لضبط الطعم

1 ملعقة كمون بودر

1 ملعقة كزبرة بودة

2 ملعقة ثوم مفروم ناعم ممكن فرم المكونات فى الخلاط

2 ملعقة زيت

دقيق

خبز ( اى نوع يصلح للسندوتش حسب الرغبة )

طماطم اسليز وضعها حسب الرغبة ويمكن الاستغناء عنها

خس يمكن الاستغناء عنة

مقدار من صوص التارتار



طريقة العمل



نضع الجمبرى فى بولة ونضع التوابل كلها علية ويقلب ويترك على الاقل 2 ساعة

نرفع الجمبرى من التتبيلة ويوضع فى الدقيق ويقلب معه جيدا بحيث يكون كل واحدة على حدا

نضع على النار طاسة بها الزيت للقلى

نضع الجمبرى فى الزيت ليقلى

يرفع ويصفى على ورق المناديل

نحضر الخبز ونقوم بفتحة ونقوم بدهنه بصوص التاتار ونرص الجمبرى المقلى وعلية الطماطم والخس ويقدم



سندوتش الجمبري

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen